divendres, 15 de novembre de 2013

Crònica de l'excursió a l'Avenc de QuatretondaVa ser la primera ruta de L'Argelaga a la Serra de Quatretonda, una serra gran i amb molts indrets per a visitar. Aquesta no serà la ultima vegada que anem.

Després d'aparcar els cotxes prop de la Cooperativa, vam anar fins el Camí de la Serra, que com el seu nom indica es el cami principal que dona a la Serra de Quatretonda, el PR-172, camí pla i amb lleugeres costeres. A uns 3 kms. del poble ens vam desviar cap a la dreta i vam començar a pujar pel Carasol de les Voltes: una pista asfaltada plena de curves i bones costeres que es troba a la solana de la serra.

Una vegada dalt, vam deixar el PR i va començar la Ruta de l'Avenc propiament dita. Ruta circular on primer vam passar pel Pinaret de l'Avenc, un frondós bosc com en queden pocs a la nostra Vall. Al Collet de l'Aire vam pegar la volta a barranc i vam tornar per l'altra banda, fins l'avenc, on vam esmorçar. Encara que ens vam esperar, no vam veure cap dels dracs que viuen dins, així que s'en vam tornar fins el poble.
Quatretonda en primer pla, el Benicadell al fons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada